Lindd, Uw betrouwbare transport partner

Wie is bvba Lindd?

Lindd bvba is een jong en dynamisch bedrijf, opgericht in januari 2008. Onze bedrijfsnaam zegt precies wat lindd kan bieden, een logistieke internationale dringende dienstverlening. 

Wij hebben een totaal pakket van logistieke oplossingen voor kmo’s binnen België. Zowel op gebied van opslag, overslag, als transport voor derden bieden wij een oplossing. 

Dank zij een kwalitatieve dienstverlening en evenwichtige prijszetting, hebben wij sinds begin 2008 het vertrouwen van onze klanten kunnen behouden. We zijn dan ook trots dat alle klanten sinds 2008 nog steeds in ons bestand actief zijn.

Lindd bvba is vandaag uitgegroeid tot een kmo met een 12 tal voertuigen. We zijn vertrouwd in zowel regulier als gekoeld transport en beschikken sinds maart 2015, over een magazijn van 1000 m².

We kijken de komende jaren, samen  met onze werknemers en klanten,  een positieve groei tegemoet. Waarbij kwaliteit aan een betaalbare prijs centraal staat.

Hierbij zijn een goede verstandhouding tussen werknemers, klanten en Lindd bvba van cruciaal belang. 

Waarom bvba Lindd kiezen?

Wij werken met gemotiveerde arbeidskrachten, welke allen ervaring hebben in het logistieke apparaat. Mensen worden door ons bedrijf geapprecieerd om wie ze zijn en wat ze doen.

Flexibiliteit

Onze mensen zijn bereid om zich te verplaatsen naar projecten waar ze het best tot hun recht komen. Tijdens verloven, ziekte of in drukke perioden worden zij uitgewisseld tussen verschillende bedrijven.

Kwaliteit

Vermits wij ons in een zéér concurrentiële markt bevinden, eisen wij van onze medewerkers dat ze kwaliteit leveren. Dit is ons handelsmerk en zorgt er mede voor dat hun job gegarandeerd is voor een lange carrière bij Lindd.

Compititiviteit

Een duidelijke prijszetting zorgt dat onze klanten kunnen rekenen op een evenwichtige verhouding tussen kost en opbrengst. Groei bij onze klanten zorgt voor éénzelfde beweging bij Lindd.

Onze Sterktes

flexibiliteit LINDD

Flexibiliteit

Competitiviteit transport LINDD

Competitiviteit

kwaliteit LINDD

Kwaliteit

Onze voordelen

Vijf troeven om nooit te vergeten:

  • Vang uw drukke periodes of afgebakende projecten op met ervaren chauffeurs.
  • De vaste loonkost van uw bedrijf is verdwenen en wordt omgebogen tot een variabele loonkost.
  • Weinig betrokken ´tijdelijke werkkrachten´ kunnen vervangen worden door gemotiveerde werknemers met kennis van zaken.
  • Doe een financieel voordeel doordat u mensen in huis haalt die een hoger productiviteit en kwaliteit leveren.
  • Geniet gratis van de toegevoegde waarde die ons bedrijf u biedt door met u mee te denken.